- امنية الشقيةمشرفه على قسم الكرتون والانمى
- عدد الرسائل : 218
العمر : 26
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 16690
السٌّمعَة : 14
تاريخ التسجيل : 17/12/2009
الأوسمة :
طريقة عمل احلى اكلة خشوا وشفوا مطعم امنية الشقية
الإثنين مايو 03, 2010 12:49 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اولا نجيب الحمام المتنظف كويس جدا والرقبه مش مقطوعه ونفصل الجلد عن اللحم بالراحه بصباع واحد
ونجيب 1\2 كوب ارز و1/2 كوب لسان عصفور وبصلة مقطعه ناعم وحبة طماطم مقطعه صغير وملعقة صلصه
وملح وفلفل اسود وماتنسوش الكبد والقوانص بتاعت الحمام المقطعه صغير
نضع ملعقة سمن او زيت حسب الرغبة فى وعاء ونضع فوقة الارز
مع التقليب حتى يصفر لونه ثم نضع لسان العصفور حتى يصفر هو الاخر
ونضع البصل والطماطم والكبد والقوانص والملح والفلفل وملعقة الصلصه
ونقلبهم ونتركهم على النار خمس دقائق ونغلق النار وكده بيكونو جاهزين للحشو
نصيحه سيبو الحشوه لحد ماتبرد واحشو بيها لان وهو سخنه ممكن تاثر بجلد الحمام
ويتقطع منكم وبالهنا والشف
اولا نجيب الحمام المتنظف كويس جدا والرقبه مش مقطوعه ونفصل الجلد عن اللحم بالراحه بصباع واحد
ونجيب 1\2 كوب ارز و1/2 كوب لسان عصفور وبصلة مقطعه ناعم وحبة طماطم مقطعه صغير وملعقة صلصه
وملح وفلفل اسود وماتنسوش الكبد والقوانص بتاعت الحمام المقطعه صغير
نضع ملعقة سمن او زيت حسب الرغبة فى وعاء ونضع فوقة الارز
مع التقليب حتى يصفر لونه ثم نضع لسان العصفور حتى يصفر هو الاخر
ونضع البصل والطماطم والكبد والقوانص والملح والفلفل وملعقة الصلصه
ونقلبهم ونتركهم على النار خمس دقائق ونغلق النار وكده بيكونو جاهزين للحشو
نصيحه سيبو الحشوه لحد ماتبرد واحشو بيها لان وهو سخنه ممكن تاثر بجلد الحمام
ويتقطع منكم وبالهنا والشف
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى