منتدى القمر
::طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا 271998::
عزيزى الزائر المنتدى بحاجه الى اعضاء نشيطين
لذا ندعوك للتسجيل والتفاعل معنا فى المنتدى
وستجد كل ما تريده ان شاء الله
فقط سجل وفعل اشتراكك من الإيميل الذى ستضعه
أما إذا كنت مسجل مسبقا يمكنك
الدخول بعضويتك

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى القمر
::طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا 271998::
عزيزى الزائر المنتدى بحاجه الى اعضاء نشيطين
لذا ندعوك للتسجيل والتفاعل معنا فى المنتدى
وستجد كل ما تريده ان شاء الله
فقط سجل وفعل اشتراكك من الإيميل الذى ستضعه
أما إذا كنت مسجل مسبقا يمكنك
الدخول بعضويتك
منتدى القمر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مجانا حصريا تعليم الفوتوشوب فى 45دقيقه مجانا حصريا تعليم الفوتوشوب فى 45دقيقه

اذهب الى الأسفل
سوسو الشقية
سوسو الشقية
عضوه مميزه
عضوه مميزه
عدد الرسائل : 248
العمر : 27
الجنس : طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا Femal10
الدوله : طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا Egypt11
العمل : طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا Studen10
المزاج : طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا Momtaz10
الهوايه : طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا Sports10
عدد النقاط : 16787
السٌّمعَة : 11
تاريخ التسجيل : 26/12/2009
الأوسمة : طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا 1710

طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا Empty طريقة عمل الدجاج الكوكي تحفااااااااااااا

الأربعاء يوليو 07, 2010 3:44 pm
طريقة عمل الفراخ الكنتاكي بالصور

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

السلام عليكم ياحبيبى عرفت طريقة لعمل فراخ الكنتاكى فى البيت فحبيت اعرفكم
المكونات
1-فراخ او اوراك (فراخ بيضه)
2-قرفة مطحونه
3-شطه مطحونه
4-ملح
5-فلفل اسود مطحون
6-مياة مثلج
7-مياة عاديه من الحنفيه
8-فيجيتار او بقسماط مطحون
9-معلقة نشأ
10-معلقتين دقيق
11-مقدار ارز
12-معلقتين سكر

الطريقة


اولا الفراخ
انا بجيب الفراخ البيضه بيجب من المحل اوراك او ممكن تجيبى فرخة كامله براحتك
1\بتقعطى الفرخة
2\بتسلقى الاوراك فى ماء بتحطى على المياه (قرفة-شطه- فلفل اسود- وملح)حسب المذاق
3\بتفضل حوالى ساعة او اقل
4\لما تستوى الاوراك تنشليها من الشوربه وتحطيها فى المياه الى من الحنفيه
5\تنشيلها من المياء وتحطيها فى الماء المثلج
6\تكونى محطرة الخلطة (الفيجيتار او البقسماط المطحون+معلقة النشأ+معلقتين الدقيق) ولما تنشلى الاوراك من الماء المثلج تحطيها فى الخلطة
7\ ترجعى تانى تحطيها فى الماء المثلج
8\ترجعى تانى تحطيها فى الخلطه
9\بعد كدة تحمريه فى الزيت
وبالهنا يارب

اما بقى الارز الريزو وده بينعمل مع الفراخ دى طبعا
1-بتحرقى السكر فى حله على النار لازم يتحرق
2-بتحطى الرز المغسول
3-بتقلبى الرز مع السكر المحروق
4-بتسقى الرز الشوربه الى طلعت من الفرخة الىعليها القرفة والشطه والفلفل الاسود
5-تظبطى الملح
وبالف هنا يارب
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى