- امنية الشقيةمشرفه على قسم الكرتون والانمى
- عدد الرسائل : 218
العمر : 26
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 16690
السٌّمعَة : 14
تاريخ التسجيل : 17/12/2009
الأوسمة :
اصرع طريقة عمل شوربة الجمبرى
الجمعة ديسمبر 18, 2009 2:37 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
معلقة كبيرة زبدة
كوب بصل مفروم
معلقة كبيرة ثوم مفروم
خمس معالق كبيرة كرفس مفروم
كوب فلفل اخضر مقطع قطعا صغيرة
معلقة صغيرة سماق
كوب ونصف صلصة طماطم
ثمن اكواب ماء
كوب بامية مجمدة او طازجة حلقات
معلقة ونصف زعتر مفروم
معلقة ونصف مرمية مفرومة
معلقة ونصف كبيرة اوريجانو
كيلو ونصف جمبرى روبيان بدون قشر نظيف الظهر
معلقة كبيرة عصير ليمون
معلقة صغيرة هريسة اوشطة ملح وفلفل
كوب بصل اخضر مقطع قطعا صغيرة
الطريقة
تذاب الزبدة على النار متوسطة ويحمر بها البصل والثوم والكرفس والفلفل والسماق لحوالى عشر دقائق
تضاف الطماطم والماء والبامية والزعتر والمرمية والاوريجانو
يترك الخليط على نار متوسطة لحوالى نصف ساعة وعند استخدام بامية طازجة تترك الشوربة لمدة اطوال
يضاف الجمبرى المقطع وتقلب الشوربة وتغطى وتترك لمدة عشر دقائق اخرى الى نتاكد من نضج الجمبرى
تضاف الهريسة اةالشطة وعصير الليمون وتتبل بالملح والفلفل
عند التقديم يراعى ان تظهر بعضا من قطع الجمبرى ويزين الطبق بابصل الاخضر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] مع اكثر تحيات انية الشقية
المقادير
معلقة كبيرة زبدة
كوب بصل مفروم
معلقة كبيرة ثوم مفروم
خمس معالق كبيرة كرفس مفروم
كوب فلفل اخضر مقطع قطعا صغيرة
معلقة صغيرة سماق
كوب ونصف صلصة طماطم
ثمن اكواب ماء
كوب بامية مجمدة او طازجة حلقات
معلقة ونصف زعتر مفروم
معلقة ونصف مرمية مفرومة
معلقة ونصف كبيرة اوريجانو
كيلو ونصف جمبرى روبيان بدون قشر نظيف الظهر
معلقة كبيرة عصير ليمون
معلقة صغيرة هريسة اوشطة ملح وفلفل
كوب بصل اخضر مقطع قطعا صغيرة
الطريقة
تذاب الزبدة على النار متوسطة ويحمر بها البصل والثوم والكرفس والفلفل والسماق لحوالى عشر دقائق
تضاف الطماطم والماء والبامية والزعتر والمرمية والاوريجانو
يترك الخليط على نار متوسطة لحوالى نصف ساعة وعند استخدام بامية طازجة تترك الشوربة لمدة اطوال
يضاف الجمبرى المقطع وتقلب الشوربة وتغطى وتترك لمدة عشر دقائق اخرى الى نتاكد من نضج الجمبرى
تضاف الهريسة اةالشطة وعصير الليمون وتتبل بالملح والفلفل
عند التقديم يراعى ان تظهر بعضا من قطع الجمبرى ويزين الطبق بابصل الاخضر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] مع اكثر تحيات انية الشقية
- امنية الشقيةمشرفه على قسم الكرتون والانمى
- عدد الرسائل : 218
العمر : 26
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 16690
السٌّمعَة : 14
تاريخ التسجيل : 17/12/2009
الأوسمة :
رد: اصرع طريقة عمل شوربة الجمبرى
الجمعة ديسمبر 18, 2009 2:40 pm
انا جربتها وطلعت جامدة جداااااااااااااااااااا ربنا يا خليكى لو عندك اى طبخ ممكن طقدمهلنا ومارسى جداااااااااااااا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- احلام محمدعضو نشيط
- عدد الرسائل : 531
العمر : 27
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 17188
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 11/12/2009
الأوسمة :
رد: اصرع طريقة عمل شوربة الجمبرى
الجمعة ديسمبر 18, 2009 4:29 pm
جدااااااااااااااااااااااااااااااااا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] انا جربتها وطلعت جامده
- احلام محمدعضو نشيط
- عدد الرسائل : 531
العمر : 27
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 17188
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 11/12/2009
الأوسمة :
رد: اصرع طريقة عمل شوربة الجمبرى
الجمعة ديسمبر 18, 2009 4:30 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] مرسيي ربنا يخليكى وللاحسن دائما
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى