- احلام محمدعضو نشيط
- عدد الرسائل : 531
العمر : 27
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 17185
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 11/12/2009
الأوسمة :
مسقعه الباذنجان باللحم المفروم
الخميس فبراير 11, 2010 5:00 pm
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
hello moon
انا جايبه ليكم طريقه عمل المسقعه اللى احنا كلنا عرفنها بس قلت زياده معرفه ممكن يكون فى تكه ناقصه
مسقعه الباذنجان باللحم المفروم
المقادير:
نص كيلو باذنجان رومى
معلقه سمن2
نص كيلو طماطم
وملح بفلفل
2بصله متوسطه
ونعناع أخضر
الطريقه:
يقطع الباذنجان الى حلقات(شرائح)ويغسل ثم يجفف جيدا"ويحمر فى السمن نصف تحمير
يحمر البصل المفروم فى السمن ويضاف اليه عصير الطماطم ويتبل بالملح بفلفل ويترك على النار حتى يغلى
يرص الباذنجان فى صينيه مطليه بالزيت ويغطى بطبقه من اللحم المفروم ثم بعصير الطماطم ثم النعناع المفروم
يرفع على نار هادئه حتى ينضج او زج فى الفرن متوسط الحراره حتى يتم النضج
ثم يقدم ساخنا وبألف هنا وشفا
لومه الشقيه
hello moon
انا جايبه ليكم طريقه عمل المسقعه اللى احنا كلنا عرفنها بس قلت زياده معرفه ممكن يكون فى تكه ناقصه
مسقعه الباذنجان باللحم المفروم
المقادير:
نص كيلو باذنجان رومى
معلقه سمن2
نص كيلو طماطم
وملح بفلفل
2بصله متوسطه
ونعناع أخضر
الطريقه:
يقطع الباذنجان الى حلقات(شرائح)ويغسل ثم يجفف جيدا"ويحمر فى السمن نصف تحمير
يحمر البصل المفروم فى السمن ويضاف اليه عصير الطماطم ويتبل بالملح بفلفل ويترك على النار حتى يغلى
يرص الباذنجان فى صينيه مطليه بالزيت ويغطى بطبقه من اللحم المفروم ثم بعصير الطماطم ثم النعناع المفروم
يرفع على نار هادئه حتى ينضج او زج فى الفرن متوسط الحراره حتى يتم النضج
ثم يقدم ساخنا وبألف هنا وشفا
لومه الشقيه
- سوسو الشقيةعضوه مميزه
- عدد الرسائل : 248
العمر : 27
الجنس :
الدوله :
العمل :
المزاج :
الهوايه :
عدد النقاط : 16760
السٌّمعَة : 11
تاريخ التسجيل : 26/12/2009
الأوسمة :
رد: مسقعه الباذنجان باللحم المفروم
الخميس فبراير 11, 2010 5:38 pm
جامدة جداااااااااااااااااااااااا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى